Zarząd

tomiTomasz Zoń

prezes

Absolwent pedagogiki i filologii włoskiej na Uniwersytecie Wrocławskim oraz animacji kultury w Państwowym Studium Animatorów Kultury we Wrocławiu. Trener i sędzia tańca sportowego, członek wspierający Polskiego Towarzystwa Tanecznego, sekretarz Komisji Rewizyjnej Okręgu Ds. PTT, konferansjer. Uczestnik i współorganizator projektów, m.in. wymian młodzieżowych programu Erasmus, asystentury językowej programu Comenius we Włoszech oraz różnorodnych wydarzeń kulturalnych. Jego misją jest, poprzez działania fundacji, szeroko pojęty rozwój osobisty wszystkich grup wiekowych – od dzieci do seniorów. W fundacji odpowiada za projekty międzynarodowe, kulturalne, kwestie organizacyjne i medialne.

1600px_IMG_9392aPaweł Napora

wiceprezes

Absolwent Wyższej Szkoły Zarządzania we Wrocławiu. Twórca i koordynator ponad 20 projektów społecznych na rzecz dzieci, seniorów i osób niepełnosprawnych realizowanych we współpracy z Gminą Wrocław, Urzędem Marszałkowskim Województwa Dolnośląskiego, Państwowym Funduszem Rehabilitacji Osób Niepełnosprawnych, Wrocławskim Centrum Rozwoju Społecznego oraz partnerami biznesowymi i społecznymi. Zaangażowany w życie społeczne Wrocławia poprzez pracę m.in. we Wrocławskiej Radzie Społecznej ds. Osób Niepełnosprawnych, Radzie Konsultacyjnej do Spraw Integracji przy Dolnośląskim Kuratorze Oświaty oraz w komisjach konkursowych w Urzędzie Miejskim Wrocławia i UMWD. Członek Polskiego Towarzystwa Turystyczno- Krajoznawczego i przewodniczący Komisji Rewizyjnej Okręgu Ds. Polskiego Towarzystwa Tanecznego. Rodzinnie – mąż i ojciec trójki dzieci . Jego pasją są wędrówki po polskich górach, podróże po Europie oraz filozofia. W fundacji odpowiada za projekty krajowe oraz administrację i finanse.